OFFICE ASSISTANT

Solliciteer direct!

OFFICE ASSISTANT

Bij HLG zoeken wij een service- en klantgerichte Office Assistant. Ben jij georganiseerd, proactief, vind je het leuk om een sleutelrol bij ons op kantoor te hebben? Word je blij van een afwisselend takenpakket waarbij je secretariële en administratieve vaardigheden combineert met facilitaire zaken zoals het onderhouden van de contacten met onze verhuurder, de schoonmaak en andere facilitaire partners? Dan is dit de baan voor jou!

Part-time · Leusden

OVER HLG

HLG is een kwalitatief toonaangevende dienstverlener op het gebied van accountancy, belastingadvies, controlling & accounting en corporate finance. Voor onze klanten fungeren wij als klankbord en bieden wij specialistische hulp waar dat nodig is. Korte lijnen, snel schakelen en persoonlijke betrokkenheid bij de klant, daar staan wij voor. Ook intern zijn de lijnen kort en is de hierarchie plat. Ons kantoor is open en toegankelijk. Ondanks de verschillende competenties en teams kent iedereen elkaar en staan we voor elkaar klaar. 

WAT BIEDEN WIJ?

 • Een afwisselende functie bij een organisatie met een verscheidenheid aan klanten, zowel nationaal als internationaal.

 • Een plek binnen het HLG team waar hard gewerkt wordt, maar ook veel ruimte is voor gezelligheid en social events. Een goede balans tussen werk en privé is een speerpunt.

 • Een jaarcontract met uitzicht op onbepaalde tijd en een salaris passend bij jouw kennis en ervaring.

 • Een mooie en uitstekend gefaciliteerde werkplek met goede en verse lunches, vers fruit, tafeltennis, een poolbiljart en tafelvoetbal, maar ook stoelmassages. Daarnaast, in ons pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, onder andere gratis sporten bij de sportschool in Leusden.

JOUW ROL

 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten, leveranciers en interne teams.

 • Je fungeert als het operationele hart van ons kantoor, verantwoordelijk voor secretariële en administratieve taken.

 • Je zorgt voor facilitaire en organisatorische zaken en bent hiervoor het eerste aanspreekpunt binnen de organisatie.

 • Je beheert in- en uitgaande communicatie en regelt relatiegeschenken en bedrijfsmiddelen.

 • Je voert projecten uit die zowel administratief als organisatorisch van aard zijn.

 • Kijk ook onderaan deze advertentie bij: “Een dag als Office Assistant bij HLG”.

WAT ZOEKEN WIJ IN JOU? 

 • Minimaal MBO+ werk- en denkniveau.

 • Minimaal 3 jaar, (veel) langer mag ook!, relevante werkervaring.

 • Goede kennis van en ervaring met Office programma’s.

 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

 • Je bent nauwkeurig en kunt hoofdzaken van bijzaken scheiden.

 • Je bent service- en klantgericht.

 • Je bent proactief en kunt goed zelfstandig werken.

 • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar.

 • Je bent woonachtig in de omgeving van Utrecht/Leusden/Amersfoort.

ZIE JIJ JEZELF IN DEZE ROL?

Dan nodigen wij jou uit om deel uit te maken van ons team. Solliciteer direct door contact op te nemen met Mirjam, onze HR Manager, via 033 434 72 00 of stuur vandaag nog je CV naar vacatures@hlg.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Een dag als Office Assistant bij HLG
Je komt 's ochtends op kantoor en begroet je collega's met een goedemorgen. Je hangt je jas op en maakt je een praatje bij de koffieautomaat, terwijl je checkt of je de koffiebonen bij moet vullen. Je start je computer op en bekijkt de agenda van de dag. Al snel komt de eerste klant binnen, en jij bent het stralende gezicht dat hen verwelkomt. Je wijst hen de weg naar de vergaderruimte en zorgt dat alles klaarstaat voor de afspraak.

Vervolgens check je je e-mails en behandel je de belangrijkste berichten eerst. Je plant afspraken in voor collega’s, beantwoordt vragen van klanten en collega’s en zorgt ervoor dat de kantoorvoorraad up-to-date is. Geen dag is hetzelfde; de ene keer regel je relatiegeschenken, de andere keer zorg je dat de schoonmaakploeg efficiënt te werk gaat.

Rond lunchtijd geniet je van een verse, gezonde lunch samen met je collega's. Dit is ook het moment om even te ontspannen met een potje tafeltennis of tafelvoetbal. Na de lunch behandel je administratieve taken, zoals het beheren van inkomende en uitgaande communicatie, het bijwerken van informatie in ons CRM-pakket en het opstellen van opdrachtbevestigingen.

Aan het einde van de dag zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt voor de volgende ochtend. Je sluit af met een laatste ronde langs de werkplekken, ruimt wat documenten op en zorgt dat alles netjes achtergelaten wordt. Tevreden kijk je terug op een productieve dag waarin je vele ballen in de lucht hebt gehouden en je collega's en klanten hebt ondersteund.